SAĞLIK EĞİTİMİ MATERYAL SERGİSİ

Etkinlikler

SAĞLIK EĞİTİMİ MATERYAL SERGİSİ

  •  5 Haziran 2024 Çarşamba
  •  141 Görüntüleme
  •  Yazdır

SAĞLIK EĞİTİMİ MATERYAL SERGİSİ


Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3.sınıf öğrencilerinin Dr. Öğr. Üyesi Tuğba SOLMAZ danışmanlığındaki “Hemşirelikte Öğretim” dersi kapsamında geliştirdikleri materyallerden oluşan “Sağlık Eğitimi Materyal Sergisi” açıldı. Serginin açılışı; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda DEMİRTÜRK, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Ayla GÜNAL ve Doç. Dr. Aygül KISSAL, Hemşirelik Bölüm Başkan vekili Dr. Öğr. Üyesi Tülay YILMAZ BİNGÖL tarafından yapıldı. Sergiye fakülte akademisyenleri ve öğrencileri katıldı.

Hemşirelikte Öğretim Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuğba SOLMAZ, yaptığı açılış konuşmasında, “Hemşirelik; birey, aile ve toplumun sağlığını koruma ve geliştirmeye odaklanan bir meslektir. Sağlığı korumak ve geliştirmek, tedavi etmekten ve bakım vermekten çok daha ucuz ve kolaydır. Bu nedenle de toplum sağlığının korunmasında eğitim ve danışmanlık rolün benimsenmelidir” vurgusunda bulundu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda DEMİRTÜRK ise konuşmasında, Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin sağlık eğitimi becerilerinin geliştirilmesinin önemini vurgulayarak, bunun gelişmesine katkı sağlayan bu tür etkinliklerden biri olan Sağlık Eğitim Materyalleri Sergisi'nin düzenlenmesinde emeği geçen akademisyen ve öğrenciler ile tüm katılımcılara teşekkür etti.




Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60250 TOKAT / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.