NİKSAR 15 TEMMUZ ŞEHİT ERDEM DİKER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ'NİN FAKÜLTEMİZE GEZİSİ

•  29 Kasım 2019 Cuma

28 Kasım 2019 tarihinde Niksar 15 Temmuz Şehit Erdem Diker Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Fakültemizi ziyaret ettiler. Fakültemiz dekan yardımcılarından Sayın Dr.Öğr.Üyesi Ayla GÜNAL ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Başkanı Sayın Prof. Dr. Funda DEMİRTÜRK fakültemiz hakkında bilgilendirme yaptılar. Öğrencilerden gelen soru ve cevaplar ile program tamamlandı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60250 TOKAT / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.