KARİYER FIRSATLARI

KARİYER FIRSATLARI

•  10 Ekim 2019 Perşembe

26.09.2019 tarihinde Şehit Ömer Halis Demir Kongre Merkezi’nde fakültemiz hemşirelik ve ebelik programlarının 3. ve 4. sınıf öğrencilerine Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi oryantasyon programı kapsamında Kariyer Fırsatları Programı düzenlenmiştir. Programda Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Yönetim Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş.Gör.Dr. Esra ÇAYLAK ALTUN “Hemşirelik ve Ebelikte Lisansüstü Eğitim Programları, Akademik Kadrolar" başlıklı konuyu, Eğitim Uzmanı Doğukan ÖZDEN "KPSS Sınavı, Hemşirelik ve Ebelikte Atanma Şartları" başlıklı konuyu sunmuşlardır. Sunumların sonunda öğrencilerden gelen sorular ve cevaplar ile program tamamlanmıştır.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Taşlıçiftlik Yerleşkesi, 60250 TOKAT / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.