Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası

19 Mayıs 2014 Pazartesi - Öğretim Üyelerimizden Estonya'ya Ziyaret

Yüksekokulumuz Müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ümran ÇEVİK GÜNER ve Yrd. Doç. Dr. Döndü BATKIN Erasmus Programı Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında Estonia’da bulunan “Tartu Health Care College”ini ziyaret etti.

Yüksekokulumuz öğretim üyeleri Erasmus Programı Ders Alma Hareketliliği kapsamında 19-24 Mayıs 2014 tarihleri arasında “Tartu Health Care College”i ve kurumun işbirliği içerisinde olduğu Tartu University Hospital Çocuk, Doğum, Yenidoğan ve Çocuk Cerrahi Klinikleri’nde bulundular.

Estonia’da bulundukları sürenin verimli geçtiğini belirten öğretim üyelerimiz hemşirelik ve ebelik eğitimi hakkında uluslararası bilgi ve deneyim kazanma ve işbirliği sağlama fırsatına sahip olduklarını ifade ettiler. Faaliyet sonrasında akademik personele faaliyetin organizasyonu ve içeriği hakkında sunum yaparak tüm öğretim elemanlarının bu imkanlardan yararlanmasını önerdiler.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi

60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2012© Tüm Hakları Saklıdır.